0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hangspiegel Ovaal

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hangspiegel Ovaal vind je hieronder.
Productomschrijving
Met deze spiegel waan je je bijna in het sprookje van Assepoester: zó magisch. De elegante spiegel staat goed in elk interieur, en geeft jouw woonkamer, slaapkamer of badkamer meteen dat wauw-gevoel. Omdat de spiegel los komt van de muur, geeft dit een extra dynamisch effect. Zo valt jouw chique spiegel meteen op!

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.