0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Hanglamp zwart Lois

Productomschrijving
De hanglamp zwart Lois is groot, stoer en toch heel elegant. Oftewel: the best of both worlds. Je kunt deze lamp dus in een modern interieur hangen, maar óók in een industriële woonstijl, in een landelijke woning en ook in een bohemien interieur. Omdat dit eigenlijk een heel neutrale lamp is, staat deze prachtig in al deze woonstijlen. Deze hanglamp in zwart is perfect te combineren met de staande lamp en de grote variant van deze hanglamp. Alle drie uitgevoerd in hetzelfde design en dezelfde kleuren. Je kunt ze dus ook prachtig mixen and matchen met elkaar, zonder dat ze te prominent aanwezig zijn in jouw kamer. Bekijk ook eens onze sidetables, voor nog meer decoratie-items.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 40 cm
Breedte
: 40 cm
Hoogte
: 20 cm
Te bekijken?
: Ja, in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Geleen
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Hanglamp zwart Lois.
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Hanglamp zwart Lois ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.