0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hanglamp Wyatt

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hanglamp Wyatt vind je hieronder.
Productomschrijving
De hanglamp Wyatt is geen standaard lamp. Met deze hanglamp haal je een echte eyecatcher in huis, want deze lamp zal absoluut opvallen. Door het unieke uiterlijk van de bol, haal je in ieder geval een item in huis waar iedereen naar zal kijken! Omdat de bol niet rond is, kun je een speelse uitstraling creëren in de ruimte waar je de lamp ophangt. Door het gekleurde glas, krijg je een warme gloed in je woning. Shop al onze lampen nu in de webshop of in een van de woonwinkels. En kijk voor decoratie-items nu naar onze geheel vernieuwde assortiment schilderijen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Diameter
: 20 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.