0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hanglamp Vayen multi

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hanglamp Vayen multi vind je hieronder.
Productomschrijving
De hanglamp Vayen multi bestaat uit veel losse lampen die samen een mooi geheel vormen. In de zes fittingen kun je verschillende soorten lampen hangen. Let op: in de hanglamp Vayen passen onze filamentlampen en andere lampen niet. Hier horen heel smalle lampjes in. Wissel af tussen lang en kort, voor een speels en bijzonder effect. Omdat de lampen geen armatuur hebben, kun je met filamentlampen zorgen voor een heel andere uitstraling in jouw eethoek, zithoek of kantoor. Shop al onze lampen op de webshop of in een van de woonwinkels. En bekijk vooral ook een onze sidetables, voor nog meer decoratie en aankleding in jouw woning!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 40 cm
Hoogte
: 44 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.