0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Hanglamp Sava

0/10 (0 reviews)
Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hanglamp Sava vind je hieronder.
Productomschrijving
De hanglamp Sava komt uit de populaire lampenserie Sava. In deze serie is ook nog een tafellamp in hetzelfde design beschikbaar. Op die manier kun je jouw lampen perfect op elkaar afstemmen en houd je eenheid en rust in je interieur. De lamp met het open armatuur zorgt niet alleen voor veel licht, maar het design is ook chic en uniek. Door de open kap van metaal past deze hanglamp perfect in een modern interieur, maar ook in een industriële woonstijl is deze prachtig. In ons assortiment vind je veel soorten filamentlampen: de lampjes met gloeidraad die je kunt zien zitten in een lamp. Draai die in de hanglamp Sava en je krijgt een geweldige uitstraling in je woning. Shop nu in de woonwinkels van WOONENZO.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 22 cm
Breedte
: 22 cm
Hoogte
: 100 cm
Te bekijken?
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Sittard-Geleen en Utrecht zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.