0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Hanglamp Saphire

Productomschrijving
De hanglamp Saphire is een stoere hanglamp die je los of in combinatie op kunt hangen. Het mooie van deze hanglamp is dat deze perfect past bij veel soorten woonstijlen. Zo is de lamp heel geschikt in een coastal of beachy interieur door de blauwige kleur. Wat perfect aan sluit bij deze stijl. Maar ook in een industrieel én modern interieur komt deze lamp perfect tot z'n recht. Door de donkere kleur kun je er veel kanten mee op. Daarbij oogt een donkere lamp ook nog eens chic. Shop de hanglamp Saphire en alle lampen uit deze serie nu bij WOONENZO. En bekijk ook eens onze sidetables, om jouw woning helemaal af te stylen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 20 cm
Breedte
: 20 cm
Te bekijken?
: Ja, in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Geleen
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Hanglamp Saphire.
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Hanglamp Saphire ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.