0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3
Productomschrijving
De hanglamp Primrose is heel speels en vrolijk. Deze lamp boven jouw eethoek of zithoek is een echte blikvanger. Je zult er niet op uitgekeken raken! En de lamp valt ook absoluut meteen op, dus dit item zal zeker een onderdeel worden van jouw interieur. En door het bijzondere design is dit een uniek item. Daarnaast zorgt de hanglamp Primrose voor veel licht en dat is uiteindelijk natuurlijk het hoofddoel van een lamp. Bekijk onze gehele collectie lampen nu in een WOONENZO woonwinkel, of shop verder in onze webwinkel. Nog op zoek naar leuke decoratie-items? Bekijk dan zeker ook eens onze sidetables.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 64 cm
Breedte
: 85 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Hanglamp Primrose ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.