0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Hanglamp Nura

Productomschrijving
De hanglamp Nura is een open kubus, Je kunt in deze lamp een prachtige of bijzondere filamentlamp draaien voor een leuk effect. En het meest bijzondere van deze hanglamp: hij past in alle interieurs. De vorm en het design is namelijk heel modern, terwijl het materiaal juist heel industrieel is. Het grote voordeel van een lamp met een open design is dat jouw ruimte ook groter oogt door het licht dat er doorheen schijnt. Zeker wanneer je twee van deze lampen boven bijvoorbeeld jouw eettafel hangt. Shop ook eens onze sidetables, waar we zeker een aantal in het assortiment hebben die perfect aansluiten op de hanglamp Nura.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 22 cm
Breedte
: 22 cm
Te bekijken?
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Wat klanten van ons vinden
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Hanglamp Nura ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.