0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Hanglamp Nori medium

Productomschrijving
De hanglamp Nori medium is heel moderne lamp die prachtig te combineren is met de kleinere en grotere variant van de lamp. Op die manier kun je niet alleen zelf je lamp samenstellen, maar kun je er ook een heel uniek geheel van maken. Hang de lampen bijvoorbeeld op verschillende hoogtes, voor een bijzonder effect. De lamp Nori zorgt in ieder geval voor goede, sfeervolle verlichting en is ook heel geschikt voor verschillende ruimtes in huis. Zo kun je een combinatie van deze lampen bij jouw eethoek hangen, of een enkele bij de ingang van jouw woning. Shop de hele lampenserie Nori nu snel in de webshop of ga een kijkje nemen in een van de showrooms, om de lampen in het echt te bekijken. Interesse in decoratie-items? Dan zijn onze schilderijen zeker iets voor jou!

Let op: Bij deze lamp hoort een E14 fitting.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 18 cm
Breedte
: 33 cm
Te bekijken?
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Hanglamp Nori medium.
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Hanglamp Nori medium ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.