0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Hanglamp Noa

0/10 (0 reviews)
Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hanglamp Noa vind je hieronder.
Productomschrijving
De hanglamp Noa is uitgevoerd in metaal. Dat geeft een stoere uitstraling aan de lamp, maar natuurlijk ook aan jouw interieur. Het is leuk om deze in een set van twee boven jouw eettafel te hangen, of in de slaapkamer. In de lampenserie Noa zijn meerdere uitvoeringen van deze lamp verkrijgbaar. Zo kun je ook voor de staande lamp, de tafellamp en de hanglamp multi kiezen. De hanglamp Noa multi is de perfecte lamp als je wat meer 'body' boven jouw eettafel wil; dit is namelijk een uitgebreidere en grotere lamp. De hanglamp Noa is wat subtieler, maar daardoor zeker niet minder mooi! Bekijk de gehele collectie lampen hier.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 10 cm
Breedte
: 10 cm
Hoogte
: 20 cm
Te bekijken?
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Sittard-Geleen en Utrecht zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.