0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Hanglamp Nero donker enkel

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hanglamp Nero donker enkel vind je hieronder.
Productomschrijving
De hanglamp donker Nero donker enkel is ideaal wanneer je van donkere, chique lampen houdt. Deze hanglamp hang je heel makkelijk bij industriële of moderne meubels. De hanglamp donker Nero komt uit de populaire lampenserie Nero. In deze serie zijn onder andere de lichte variant van deze lamp beschikbaar en een waarbij er twee bollen aan je plafond hangen. Met de lampenserie Nero kun je dus zelf je lamp samenstellen. Kies er bijvoorbeeld voor om de hanglamp donker Nero te combineren met de lichtere variant. Zo krijg je een heel eigen en unieke hanglamp. Bekijk al onze (hang)lampen in de webshop. En zoek je nog items om je woning helemaal mee af te stylen? Bekijk dan zeker ook eens onze schilderijen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diameter
: 25 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.