0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hanglamp Quint

59.95,-
Productomschrijving
Deze zwarte hanglamp valt meteen op wanneer je een woonkamer of eetkamer binnen komt. De lampenkap is daarnaast ook nog eens chic en elegant. En past bij veel verschillende soorten woonstijlen. Door de metalen lampenkap oogt de lamp ook stoer, vandaar dat deze geschikt is voor een industriële inrichting, maar ook in een moderne woonstijl komt de lamp prima tot z'n recht! De hanglamp Quint is ook leuk wanneer je twee van deze exemplaren boven een stoere en robuuste eettafel hangt. Dan vallen ze natuurlijk nog meer op! Bekijk al onze staande-, tafel,- en hanglampen nu in een WOONENZO woonwinkel.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 36 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Lengte
: 36 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Hanglamp Quint.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hanglamp Quint vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.