0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hanglamp Saphire

44.95,-
Productomschrijving
De hanglamp Saphire is een stoere hanglamp die je los of in combinatie op kunt hangen. Het mooie van deze hanglamp is dat deze perfect past bij veel soorten woonstijlen. Zo is de lamp heel geschikt in een coastal of beachy interieur door de blauwige kleur. Wat perfect aan sluit bij deze stijl. Maar ook in een industrieel én modern interieur komt deze lamp perfect tot z'n recht. Door de donkere kleur kun je er veel kanten mee op. Daarbij oogt een donkere lamp ook nog eens chic. Shop de hanglamp Saphire en alle lampen uit deze serie nu bij WOONENZO. En bekijk ook eens onze sidetables, om jouw woning helemaal af te stylen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 20 cm
Breedte
: 20 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Hanglamp Saphire.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hanglamp Saphire vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.