0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hanglamp Nura

39.95,-
Productomschrijving
De hanglamp Nura is een open kubus, Je kunt in deze lamp een prachtige of bijzondere filamentlamp draaien voor een leuk effect. En het meest bijzondere van deze hanglamp: hij past in alle interieurs. De vorm en het design is namelijk heel modern, terwijl het materiaal juist heel industrieel is. Het grote voordeel van een lamp met een open design is dat jouw ruimte ook groter oogt door het licht dat er doorheen schijnt. Zeker wanneer je twee van deze lampen boven bijvoorbeeld jouw eettafel hangt. Shop ook eens onze sidetables, waar we zeker een aantal in het assortiment hebben die perfect aansluiten op de hanglamp Nura.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 22 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Lengte
: 22 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hanglamp Nura vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.