0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hanglamp Lua small

44.95,-
Productomschrijving
Deze metalen hanglamp is een musthave als je van een donker interieur houdt of wanneer je op zoek bent naar zwarte accessoires. Verlichting kan namelijk behalve praktisch, ook mooi zijn. Wanneer je jouw lamp betrekt bij jouw interieur, is het een blikvanger en zelfs decoratie-item. De hanglamp Lua small is bijzonder vanwege het design. Zo'n lamp zie je niet zo vaak! Leuk om lampen bij elkaar te zoeken die je mooi met elkaar kunt combineren, maar de hanglamp Lua small is op zichzelf al mooi en leuk! Twee exemplaren naast elkaar geven jouw eethoek of zithoek net wat meer effect. Bekijk deze lamp in onze webshop of in een van onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 25 cm
Hoogte
: 25 cm
Lengte
: 25 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Hanglamp Lua small.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hanglamp Lua small vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.