0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hanglamp Sage

64.95,-
Productomschrijving
Deze gave, moderne hanglamp komt uit de lampenserie Sage. Het is een unieke lamp, zeker omdat je er helemaal door heen kunt kijken. Het armatuur is zeker bijzonder. En door de verschillende fittingen kun je ook nog eens zelf bepalen wat voor soort lampjes je plaatst. Smal, rond, klein of groot. Door het open karakter is deze lamp ook nog eens speels, want wanneer je een filament lamp er in draait, krijgt jouw woning een heel andere uitstraling. Shop de prachtige hanglamp Sage nu snel bij WOONENZO. En bekijk zeker ook de andere lampen uit de collectie. Voor meer decoratie kijk je bij onze collectie schilderijen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 20 cm
Lengte
: 20 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hanglamp Sage vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.