0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hanglamp Dior

59.95,-
Productomschrijving
Deze elegante hanglamp is heel geschikt voor veel soorten interieurs. Het maakt dus niet uit hoe jouw woonstijl er uit ziet, de hanglamp Dior past er eigenlijk altijd wel bij. Deze hanglamp bestaat namelijk uit verschillende stijlen, wat dit item ook heel erg populair maakt. Omdat de ombouw van de lamp open is, oogt de kamer waar deze hangt meteen ook wat ruimtelijker. Dat komt omdat er licht doorheen schijnt. Heb je dus een kleine woning of een kleine kamer, dan is de hanglamp Dior een heel goede keus! In de lampenserie Dior zijn meerdere soorten lampen verkrijgbaar. Bekijk deze op onze webshop of in één van onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 22 cm
Lengte
: 55 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Breedte
: 16 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Hanglamp Dior.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hanglamp Dior vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.