0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hanglamp Elia multi

111.95,-
Productomschrijving
De prachtige hanglamp Elia multi is een ware blikvanger. De lamp bestaat uit zes lampenkappen die aan een buis hangen. Deze hele ombouw en de kappen zijn uitgevoerd in metaal. Naast robuust, oogt dit ook chic. Deze hanglamp is zeker een musthave wanneer je een industrieel interieur hebt. Deze hanglamp sluit namelijk perfect aan op deze stoere woonstijl. Een leuk details zijn de lederen bandjes. Deze geven een ietwat speelse look aan het geheel. Shop al onze lampen nu op de WOONENZO webshop. En vergeet vooral ook niet eens een kijkje te nemen bij onze collectie schilderijen. Je vindt zeker een paar schilderijen die een mooie aanvulling zijn op deze stoere hanglamp!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 45 cm
Lengte
: 77,5 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Breedte
: 46 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Hanglamp Elia multi.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hanglamp Elia multi vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.