0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hanglamp Nero donker enkel

39.95,-
Productomschrijving
De hanglamp donker Nero donker enkel is ideaal wanneer je van donkere, chique lampen houdt. Deze hanglamp hang je heel makkelijk bij industriële of moderne meubels. De hanglamp donker Nero komt uit de populaire lampenserie Nero. In deze serie zijn onder andere de lichte variant van deze lamp beschikbaar en een waarbij er twee bollen aan je plafond hangen. Met de lampenserie Nero kun je dus zelf je lamp samenstellen. Kies er bijvoorbeeld voor om de hanglamp donker Nero te combineren met de lichtere variant. Zo krijg je een heel eigen en unieke hanglamp. Bekijk al onze (hang)lampen in de webshop. En zoek je nog items om je woning helemaal mee af te stylen? Bekijk dan zeker ook eens onze schilderijen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Diameter
: 25 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Hanglamp Nero donker enkel.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hanglamp Nero donker enkel vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.