0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hanglamp Lío dubbel

49.95,-
Productomschrijving
De hanglamp dubbel Lío is de variant van de hanglamp Lio met twee lampen. De bollen hangen op verschillende hoogtes, wat een speelse uitstraling geeft. Deze hanglamp kun je ook nog eens combineren met de losse varianten van de hanglamp Lío. Zo bepaal je zelf hoe jouw lamp er uit komt te zien. De lampen zijn licht en passen in veel woonstijlen. Van modern, tot landelijk en industrieel: ze misstaan werkelijk nergens. Shop de hanglamp dubbel Lío nu snel en veilig in de WOONENZO webshop of in een van onze woonwinkels. Voor decoratie shop je nu ook onze gigantische collectie schilderijen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 40 cm
Breedte
: 27 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Hanglamp Lío dubbel.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hanglamp Lío dubbel vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.