0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hanglamp Luna small

49.95,-
Productomschrijving
De robuuste hanglamp Luna small is stoer en industrieel, maar past ook perfect in een landelijk interieur. En het leuke van de hanglamp Luna: deze lamp is op zichzelf heel leuk, maar kun je ook combineren met andere lampen of met meerdere van deze bij elkaar. Plaats twee of drie lampenm met een klein afstandje boven jouw lange eettafel en je hele eethoek krijgt een make-over. Of hang ze juist dicht bij elkaar, om zo zelf een lamp te creëren die veel ‘body’ heeft. In de lampenserie Luna zijn meerdere lampen beschikbaar. Shop de hanglamp Luna small nu bij WOONENZO en bekijk ook zeker eens ons assortiment schilderijen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 10 cm
Hoogte
: 16 cm
Lengte
: 10 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Hanglamp Luna small.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hanglamp Luna small vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.