0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Hanglamp Mae

0/10 (0 reviews)
Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hanglamp Mae vind je hieronder.
Productomschrijving
De hanglamp Mae is uniek door het open karakter. Omdat je de lamp binnenin kunt zien, kun je op die manier een speelse touch toevoegen aan jouw interieur. Zo kun je er namelijk voor kiezen een filamentlamp in het peertje te draaien. Dit geeft niet alleen een mooi effect, jouw ruimte is ook in één keer helemaal afgestyled. In de lampenserie Mae is nog een andere variant van deze hanglamp verkrijgbaar: de hanglamp Mae multi. Wil je dus voor een iets grotere variant gaan, dan kan dat! Shop de hanglamp Mae nu in een WOONENZO woonwinkel, of kijk verder op de webshop.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 30 cm
Breedte
: 30 cm
Te bekijken?
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Sittard-Geleen en Utrecht zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.