0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Hanglamp Luna small

Productomschrijving
De robuuste hanglamp Luna small is stoer en industrieel, maar past ook perfect in een landelijk interieur. En het leuke van de hanglamp Luna: deze lamp is op zichzelf heel leuk, maar kun je ook combineren met andere lampen of met meerdere van deze bij elkaar. Plaats twee of drie lampenm met een klein afstandje boven jouw lange eettafel en je hele eethoek krijgt een make-over. Of hang ze juist dicht bij elkaar, om zo zelf een lamp te creëren die veel ‘body’ heeft. In de lampenserie Luna zijn meerdere lampen beschikbaar. Shop de hanglamp Luna small nu bij WOONENZO en bekijk ook zeker eens ons assortiment schilderijen.

Let op, voor deze hanglamp is alleen een GU10 spot geschikt.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 10 cm
Breedte
: 10 cm
Hoogte
: 16 cm
Te bekijken?
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Hanglamp Luna small.
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Hanglamp Luna small ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.