0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Hanglamp Lua small

Productomschrijving
Deze metalen hanglamp is een musthave als je van een donker interieur houdt of wanneer je op zoek bent naar zwarte accessoires. Verlichting kan namelijk behalve praktisch, ook mooi zijn. Wanneer je jouw lamp betrekt bij jouw interieur, is het een blikvanger en zelfs decoratie-item. De hanglamp Lua small is bijzonder vanwege het design. Zo'n lamp zie je niet zo vaak! Leuk om lampen bij elkaar te zoeken die je mooi met elkaar kunt combineren, maar de hanglamp Lua small is op zichzelf al mooi en leuk! Twee exemplaren naast elkaar geven jouw eethoek of zithoek net wat meer effect. Bekijk deze lamp in onze webshop of in een van onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 25 cm
Breedte
: 25 cm
Hoogte
: 25 cm
Te bekijken?
: Ja, in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Geleen
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Hanglamp Lua small.
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Hanglamp Lua small ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.