0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Hanglamp Lua

0/10 (0 reviews)
Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hanglamp Lua vind je hieronder.
Productomschrijving
Deze stoere hanglamp met uniek design past perfect in een donker en industrieel interieur. Heb jij een robuuste eettafel en zoek je een mooie lamp voor boven deze tafel? Dan is de Lua waarschijnlijk precies wat je zoekt! De hanglamp Lua is namelijk opvallend, leuk en een echte blikvanger. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen twee van dezelfde lampen boven de eettafel te hangen voor cohesie. Of je schaft deze hanglamp aan voor bij jouw zithoek. Bepaal zelf wat voor peer en licht je in deze lamp plaatst. Hoe dan ook: fleur jouw interieur op met de hanglamp Lua! Shop nu snel en veilig in de webshop of ga langs in een WOONENZO woonwinkel om de lampen met eigen ogen te bekijken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 35 cm
Breedte
: 35 cm
Hoogte
: 35 cm
Te bekijken?
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Sittard-Geleen en Utrecht zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.