0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Hanglamp Leya

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hanglamp Leya vind je hieronder.
Productomschrijving
Industrieel, robuust en stoer: de hanglamp Leya is hét item voor in een donker interieur. Maar deze lamp steekt ook prachtig af tegen een lichtere inrichting of gecombineerd met houten meubels. Zwart is een makkelijke kleur om te matchen, maar deze lamp valt door de kleur ook juist op in jouw interieur. In de lampenserie Leya is ook een tafellamp verkrijgbaar. Zo kun je deze twee lampen matchen en behoud je de rust in jouw eethoek of woonkamer. Al onze lampen zijn te bewonderen in onze woonwinkels, maar natuurlijk ook in de webshop. Bestel snel, veilig en betaal makkelijk via iDeal.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 16 cm
Breedte
: 16 cm
Hoogte
: 16 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.