0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!
Productomschrijving
Om jouw interieur helemaal af te stylen, heb je verlichting nodig. Lampen maken de hele sfeer van een inrichting. De hanglamp enkel Suna hoort thuis in de industriële woonstijl, maar kan natuurlijk ook in andere interieurs opgehangen worden. De hanglamp Suna lamp bestaat uit één peer. Ideaal wanneer je een drukke inrichting hebt en de decoratie en verlichting rustig en simpel wil houden. Je kunt deze lamp ook met meerdere peren kopen, bekijk dan de hanglamp Suna. En wil je jouw verlichting bij elkaar hebben passen? Dan kun je ook de vloerlamp Suna aanschaffen. Deze lampen uit dezelfde serie passen niet alleen bij elkaar, maar complimenteren ook jouw industriële of moderne interieur! Shop nu of ga langs in een van de woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Lengte
: 22 cm
Breedte
: 22 cm
Hoogte
: 26 cm
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Hanglamp enkel Suna.
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Hanglamp enkel Suna ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.