0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Hanglamp eettafel Mila

0/10 (0 reviews)
Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hanglamp eettafel Mila vind je hieronder.
Productomschrijving
Je ziet deze soort hanglampen voor boven de eettafel nu erg veel, maar dat is zeker niet zonder reden. Dé trend van dit moment is de hanglamp Mila. Super industrieel en zeker een blikvanger. Door de metalen ombouw die toch open is, behoud je een ruimtelijk ogende kamer. Je kunt dus ook wanneer je een kleine woning hebt, deze grote hanglamp ophangen, zonder dat jouw kamer meteen heel klein lijkt. Omdat de ombouw open is, kun je de lampen binnenin leuk combineren. Plaats een langwerpige filamentlamp en in de fitting daarnaast juist een ronde lamp. Zo krijgt jouw hanglamp boven de eettafel een unieke uitstraling. Bekijk deze hanglamp nu in een WOONENZO woonwinkel of shop verder in onze webwinkel.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 80 cm
Hoogte
: 22 cm
Te bekijken?
: Ja, in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Geleen
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Sittard-Geleen en Utrecht zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.