0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Hanglamp Dior

Productomschrijving
Deze elegante hanglamp is heel geschikt voor veel soorten interieurs. Het maakt dus niet uit hoe jouw woonstijl er uit ziet, de hanglamp Dior past er eigenlijk altijd wel bij. Deze hanglamp bestaat namelijk uit verschillende stijlen, wat dit item ook heel erg populair maakt. Omdat de ombouw van de lamp open is, oogt de kamer waar deze hangt meteen ook wat ruimtelijker. Dat komt omdat er licht doorheen schijnt. Heb je dus een kleine woning of een kleine kamer, dan is de hanglamp Dior een heel goede keus! In de lampenserie Dior zijn meerdere soorten lampen verkrijgbaar. Bekijk deze op onze webshop of in één van onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 55 cm
Breedte
: 16 cm
Hoogte
: 22 cm
Te bekijken?
: JA, in Amsterdam en Den Haag
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Hanglamp Dior.
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Hanglamp Dior ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.