0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Hanglamp Bloom small

Productomschrijving
De hanglamp Bloom small is licht, vrolijk en uniek. Deze hanglamp komt ui de serie Bloom, die helemaal in deze kleuren en dit design is uitgevoerd. Je kunt dus bijvoorbeeld ook de grote variant van deze hanglamp aanschaffen of de staande lamp. Zo is jouw verlichting perfect op elkaar afgesteld. Deze hanglamp past bij veel soorten interieurs, zoals modern of landelijk, maar ook in een Ibiza-vibe interieur komt deze lamp goed tot z’n recht. Shop de hele serie Bloom nu bij WOONENZO. En bekijk ook eens onze schilderijen. Meerdere items uit onze collectie sluiten perfect aan bij de stijl van deze hanglamp.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 30 cm
Breedte
: 30 cm
Hoogte
: 210 cm
Te bekijken?
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Hanglamp Bloom small.
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Hanglamp Bloom small ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.