0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Hanglamp Bloom

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hanglamp Bloom vind je hieronder.
Productomschrijving
De hanglamp Bloom is perfect te combineren met de kleine variant van de lamp, maar ook met de staande lamp Bloom. De lampen uit deze serie zijn uitgevoerd in dezelfde materialen, kleuren en hetzelfde design. Dit zorgt voor veel eenheid en rust in jouw slaapkamer, woonkamer of eetkamer. De hele serie Bloom is uitgevoerd in een lichte kleur en ook een luchtig design. De lamp past perfect bij een Ibiza-interieur, maar staat ook mooi in een landelijke of moderne woonstijl. En ook wanneer jouw woning niet in één specifieke stijl is uitgevoerd staat deze lamp prachtig. Het is namelijk een vrij rustig design, dat tóch in het oog springt. Shop deze serie nu snel in de webshop. Of neem eens een kijkje in een WOONENZO woonwinkel.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 30 cm
Breedte
: 30 cm
Hoogte
: 270 cm
Te bekijken?
: Ja, in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Geleen
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.