0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Hanglamp Blanche

0/10 (0 reviews)
Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hanglamp Blanche vind je hieronder.
Productomschrijving
De gave hanglamp Blanche heeft een open armatuur en is daarom ook heel leuk met een filamentlamp. Toch is het design niet standaard, maar juist 'one of a kind'. Met deze lamp heb je een echte blikvanger in huis. Deze lamp is leuk met twee stuks boven een grote eettafel of juist maar één exemplaar boven jouw zithoek of in jouw kantoor. Ook in een slaapkamer is dit een heel geschikte lamp. Omdat de lamp open is lijkt de ruimte ook nog eens groter door de lichtinval. Zoek je nog een mooi item om jouw woning helemaal mee aan te kleden en af te stylen? Bekijk dan ook eens onze schilderijen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diameter
: 43 cm
Te bekijken?
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Sittard-Geleen en Utrecht zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.