0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Hanglamp Rio

Productomschrijving
De stoere hanglamp Rio komt uit de industriële lampenserie Rio. In deze serie is ook de hanglamp Rio multi beschikbaar, wat een grotere en uitgebreidere variant is op deze hanglamp. Deze hanglamp kun je werkelijk overal in huis ophangen. Van je hal of gang, tot je kantoor, de wc, de eetkamer. Noem maar op! Omdat deze lamp bestaat uit één lampenkap, kun je er ook voor kiezen om er twee aan te schaffen en deze boven bijvoorbeeld jouw eettafel te hangen. Bekijk de hanglamp Rio en de rest van de lampen uit deze serie nu in onze webwinkel. Of neem een kijkje in een woonwinkel van WOONENZO, waar je ook ons grote assortiment schilderijen vindt.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 100 cm
Diepte
: 25 cm
Te bekijken?
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Hanglamp Rio.
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Hanglamp Rio ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.