0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Halfhoogslaper met bureau Switch

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Halfhoogslaper met bureau Switch is naast leuk voor jouw zoon of dochter, ook heel praktisch. De halfhoogslaper met bureau Switch is uitgevoerd in een eikenhouten kleur met witte accenten voor een rustig effect. Want kinderen moeten natuurlijk wel tot rust komen in de slaapkamer. Deze halfhoogslaper is compact en biedt alles wat een tienerkamer nodig heeft. Naast de halfhoogslaper met bureau die jouw zoon of dochter gemakkelijk met een veilig trapje kan bereiken, is deze set zoals de naam al vermoedt, inclusief een opberggedeelte en daarnaast een uitschuifbaar bureau. De halfhoogslaper heeft een binnenmaat van 90x200cm. De halfhoogslaper met bureau komt exclusief een matras en lattenbodem. Ook nog op zoek naar een mooi dekbedovertrek, kijk dan bij ons ruime assortiment dekbedovertrekken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Nee
Hoogte
: 104 cm
Diepte
: 205 cm
Breedte
: 121 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.