0
Kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95
  • Snelle levering
  • Fysieke winkels

Halfhoogslaper met bureau Switch

275 Elders350,- -22%
  • Spaanplaat - DE_Blond_oak

Productomschrijving

Halfhoogslaper met bureau Switch is naast leuk voor jouw zoon of dochter, ook heel praktisch. De halfhoogslaper met bureau Switch is uitgevoerd in een eikenhouten kleur met witte accenten voor een rustig effect. Want kinderen moeten natuurlijk wel tot rust komen in de slaapkamer. Deze halfhoogslaper is compact en biedt alles wat een tienerkamer nodig heeft. Naast de halfhoogslaper met bureau die jouw zoon of dochter gemakkelijk met een veilig trapje kan bereiken, is deze set zoals de naam al vermoedt, inclusief een opberggedeelte en daarnaast een uitschuifbaar bureau. De halfhoogslaper heeft een binnenmaat van 90x200cm. De halfhoogslaper met bureau komt exclusief een matras en lattenbodem. Ook nog op zoek naar een mooi dekbedovertrek, kijk dan bij ons ruime assortiment dekbedovertrekken.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Breedte
: 121 cm
In Showroom
: Nee
Hoogte
: 104 cm
Diepte
: 205 cm

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag, tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Je wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.