0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Halbankje Goirle

310,-
Productomschrijving
Dit leuke halbankje is behalve praktisch, ook nog eens mooie decoratie in jouw hal, gang of jouw slaapkamer. Het is subtiel en simpel. Je kunt er namelijk op zitten, maar daarnaast is het ook een mooi item. Ideaal dus in jouw gang of hal, naast het schoenenrek of de kapstok. Maar ook leuk ter decoratie bij het bed of de boxspring. Zo leuk je jouw slaapkamer makkelijk en goedkoop op. Door de zwarte poten is dit halbankje makkelijk te combineren. Zwart kan namelijk overal mee. In de woonwinkels is dit halbankje je bestellen in alle kleuren en materialen. Bekijk ook eens onze gehele collectie, met onder andere hockers.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Halbankje Goirle vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.