0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Fauteuil Neppi

349,-
Productomschrijving
Groene fauteuil Neppi kan in elke woonkamer als stijlvolle blikvanger neergezet worden. Maar natuurlijk ook als een extra zitplek of ter opvulling van een woonkamer. Omdat dit een heel mooie fauteuil is, met een stijlvol design, kun je met deze groene fauteuil alle kanten op. De hoogwaardige textielverwerking en een combinatie van kleurontwerpen garanderen een hoog comfort. En door een perfect en uniek uiterlijk van deze groene fauteuil met metalen poten, misstaat Neppi in geen enkel interieur. Deze
groene fauteuil is in een stijlvolle, luxe groene uitvoering beschikbaar. Ideaal voor een urban, bohemien, industrieel of heel modern interieur. Groene fauteuil Neppi staat overal mooi! Kijk ook eens bij onze bijzettafels. Om jouw zithoek compleet te maken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 57 cm
Hoogte
: 85 cm
Diepte
: 91 cm
Gewicht
: 35 kg
In Showroom
: Ja, in Eindhoven
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.