0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Groene fauteuil Neppi

250,-
Productomschrijving
Groene fauteuil Neppi kan in elke woonkamer als stijlvolle blikvanger neergezet worden. Maar natuurlijk ook als een extra zitplek of ter opvulling van een woonkamer. Omdat dit een heel mooie fauteuil is, met een stijlvol design, kun je met deze groene fauteuil alle kanten op. De hoogwaardige textielverwerking en een combinatie van kleurontwerpen garanderen een hoog comfort. En door een perfect en uniek uiterlijk van deze groene fauteuil met metalen poten, misstaat Neppi in geen enkel interieur. Deze
groene fauteuil is in een stijlvolle, luxe groene uitvoering beschikbaar. Ideaal voor een urban, bohemien, industrieel of heel modern interieur. Groene fauteuil Neppi staat overal mooi! Kijk ook eens bij onze bijzettafels. Om jouw zithoek compleet te maken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 57 cm
Gewicht
: 35 kg
Hoogte
: 85 cm
In Showroom
: Ja, in Tilburg
Diepte
: 91 cm
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.