0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Groene fauteuil Neppi

275,-
Productomschrijving
Groene fauteuil Neppi kan in elke woonkamer als stijlvolle blikvanger neergezet worden. Maar natuurlijk ook als een extra zitplek of ter opvulling van een woonkamer. Omdat dit een heel mooie fauteuil is, met een stijlvol design, kun je met deze groene fauteuil alle kanten op. De hoogwaardige textielverwerking en een combinatie van kleurontwerpen garanderen een hoog comfort. En door een perfect en uniek uiterlijk van deze groene fauteuil met metalen poten, misstaat Neppi in geen enkel interieur. Deze
groene fauteuil is in een stijlvolle, luxe groene uitvoering beschikbaar. Ideaal voor een urban, bohemien, industrieel of heel modern interieur. Groene fauteuil Neppi staat overal mooi! Kijk ook eens bij onze bijzettafels. Om jouw zithoek compleet te maken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 91 cm
Breedte
: 57 cm
Gewicht
: 35 kg
Hoogte
: 85 cm
In Showroom
: Ja, in Eindhoven
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.