0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Grijze vitrinekast Tilburg (eendeurs hout)

350,- 299 15% Je bespaart € 51,00
  • Spaanplaat - Grey IDZ_grey
Productomschrijving
Grijze vitrinekast Tilburg is een neutrale, maar mooie en moderne kolomkast. Omdat dit een vrij smalle éénkoloms vitrinekast is, neemt deze niet veel plek in beslag. Maar heb je toch die extra opbergruimte die je nodig hebt. De grijze vitrinekast is voorzien van een houten deur met daarachter legplanken, die de kast opdeelt in verschillende vakken. Wat handig is voor het opbergen van bijvoorbeeld jouw keukengerei of servies. De legplank kan ook weggelaten worden, om een groter vak te creëren. Het is mogelijk om led verlichting uit te voeren in deze kast. Deze is er bij te bestellen. In de serie Tilburg zijn verscheidene meubels verkrijgbaar in dezelfde kleur en materiaal. Kijk hier voor onze ruime collectie, om te matchen met deze mooie grijze vitrinekast.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 75 cm
Gewicht
: 60
Hoogte
: 180 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Diepte
: 40 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Grijze vitrinekast Tilburg (eendeurs hout).
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Grijze vitrinekast Tilburg (eendeurs hout) vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.