0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Grijze salontafel Tilburg

105,- Adviesprijs240,- 57% Je bespaart € 135,00
  • Spaanplaat - Grey IDZ_grey - 110 x 70 cm
  • Spaanplaat - Grey IDZ_grey - 100 x 100 cm

Productomschrijving

Grijze salontafel Tilburg is één van onze bestsellers en favorieten. En dat is niet voor niets. Het is een stabiele tafel, die mooi is van kleur en bij vele interieurs past. Zo kan deze salontafel in een modern interieur, maar misstaat deze ook niet in een landelijk interieur. Door de strakke moderne vormgeving zit het altijd wel goed. Hij is rechthoekig van vorm, maar voor een kleine meerprijs ook te verkrijgen als vierkante salontafel. Je kunt hem dus helemaal aanpassen en bestellen naar smaak en interieur. De Tilburg is gemaakt van spaanplaat en is uitgevoerd in de kleur Grey, maar ook verkrijgbaar in Urban Oak. Geïnteresseerd in deze salontafel? Dan is complete set Tilburg wellicht ook iets voor jou.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 40 cm
In Showroom
: Ja, in Tilburg, Amsterdam en Den Haag
Lengte
: 110 cm
Gewicht
: 26 kg
Breedte
: 70 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Grijze salontafel Tilburg.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Grijze salontafel Tilburg vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.