0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Fauteuil Scott

395,-
Productomschrijving
Grijze fauteuil Scott is de perfecte aanvulling op jouw woonkamer. Deze fauteuil zorgt ervoor dat je volledig kunt ontspannend, door het uitklapbare voeteneind en de verstelbare rugleuning. Zo kun je een liggende positie aannemen wanneer je naar televisie kijkt of een boek leest. Of je hebt een stoel met voetensteun. Je kunt er in ieder geval allerlei kanten mee op! De fauteuil is compleet in lederlook doorgevoerd en heeft metalen poten. Grijze fauteuil Scott is natuurlijk verkrijgbaar in de kleur grijs, maar ook in bruin en grijs. Om jouw zithoek of relaxhoek compleet te maken, kun je ook nog een bijzettafel voor naast de grijze fauteuil aanschaffen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 78 cm
Hoogte
: 114 cm
Diepte
: 90 cm
In Showroom
: Nee
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.