0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Grijze eettafel Tilburg

175 Adviesprijs340,- 49% Je bespaart € 165,00
  • Spaanplaat - Grey IDZ_grey - 180 x 90 cm
Productomschrijving
Grijze eettafel Tilburg is verkrijgbaar in de kleur Grey en in twee afmetingen. Dit is niet voor niets een van onze bestsellers! De kleur grijs is ideaal om in een al wat drukker interieur te zetten. Deze eettafel is namelijk heel rustig. Daarnaast is het ook een zeer stabiele tafel, waar je met 4 of 6 personen aan kunt zitten. Dat is afhankelijk van de lengte waarin je deze eettafel bestelt. Je kunt ook de complete set Tilburg bestellen, dan heb je meteen alle meubels van die serie bij elkaar en in dezelfde stijl. De grijze eettafel is verkrijgbaar in de lengte 160 en 180 cm. En ook in de kleur Urban Oak. De afmetingen van deze grijze eettafel zijn verder B90 x H76 cm.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Gewicht
: 28 kg
Hoogte
: 76 cm
Lengte
: 160 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Breedte
: 90 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Grijze eettafel Tilburg.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Grijze eettafel Tilburg vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.