0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Goedkope salontafel Aseria

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Goedkope salontafel Aseria vind je hieronder.
Productomschrijving
Goedkope salontafel Aseria heeft behalve een erg mooie prijs, ook een warme uitstraling. Daarnaast heet deze salontafel een moderne vormgeving en is rechthoekig van vorm. Goedkope salontafel Aseria is leverbaar in de kleur lichte sonoma. Hierdoor krijgt deze tafel een landelijke uitstraling, naast het moderne design. Door de robuuste poten weet je zeker dat dit een stabiele tafel is, die wel tegen een stootje kan. Ideaal! Kijk ook eens bij onze bijzettafeltjes, de hoekbanken, dressoirs of onze vitrinekasten, voor andere woonkamer meubels die jouw woonkamer compleet maken. Of zoek specifiek naar meubels met een landelijke uitstraling, zodat jouw meubels goed matchen met elkaar.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 103 cm
Diepte
: 60 cm
Hoogte
: 40 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.