0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Goedkope salontafel Aseria

50,-
Productomschrijving
Goedkope salontafel Aseria heeft behalve een erg mooie prijs, ook een warme uitstraling. Daarnaast heet deze salontafel een moderne vormgeving en is rechthoekig van vorm. Goedkope salontafel Aseria is leverbaar in de kleur lichte sonoma. Hierdoor krijgt deze tafel een landelijke uitstraling, naast het moderne design. Door de robuuste poten weet je zeker dat dit een stabiele tafel is, die wel tegen een stootje kan. Ideaal! Kijk ook eens bij onze bijzettafeltjes, de hoekbanken, dressoirs of onze vitrinekasten, voor andere woonkamer meubels die jouw woonkamer compleet maken. Of zoek specifiek naar meubels met een landelijke uitstraling, zodat jouw meubels goed matchen met elkaar.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 103 cm
Diepte
: 60 cm
Hoogte
: 40 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Goedkope salontafel Aseria vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.