0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Commode Gloria

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Commode Gloria vind je hieronder.
Productomschrijving
Deze moderne hoogglans ladekast is voorzien van drie lades. Een hoogglans commode zorgt ervoor dat jouw slaapkamer elegantie en luxe uitstraalt. Op deze manier kun je de hotel look creëren en waan je je altijd in een decadente slaapkamer. Deze ladekast is verkrijgbaar in
twee kleuren: wit en een combinatie van zwart en wit. Met een zwarte hoogglans ladekast haal je het chique naar je slaapkamer. Met een witte hoogglans ladekast haal je de rust in je slaapkamer. Deze commodes zijn een mooie aanvulling op complete slaapkamer Gloria. Ook mooi af te decoreren met een commodespiegel.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 77 cm
Diepte
: 43 cm
Lengte
: 100 cm
Gewicht
: 43 kg
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.