0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95

Commode Gloria

189 Adviesprijs249,- 25% Je bespaart € 60,00

Productomschrijving

Deze moderne hoogglans ladekast is voorzien van drie lades. Een hoogglans commode zorgt ervoor dat jouw slaapkamer elegantie en luxe uitstraalt. Op deze manier kun je de hotel look creëren en waan je je altijd in een decadente slaapkamer. Deze ladekast is verkrijgbaar in drie kleuren: wit, zwart en een combinatie van zwart en wit. Met een zwarte hoogglans ladekast haal je het chique naar je slaapkamer. Met een witte hoogglans ladekast haal je de rust in je slaapkamer. Deze commodes zijn een mooie aanvulling op complete slaapkamer Gloria. Ook mooi af te decoreren met een commodespiegel.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Gewicht
: 43 kg
Hoogte
: 77 cm
Diepte
: 43 cm
Lengte
: 100 cm

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Commode Gloria .

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Commode Gloria vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.