0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3
Productomschrijving
De super chique glazen hanglamp Rose is uitgevoerd in een prachtige en elegante kleur. Deze kleur zal ieder interieur naar een hoger niveau tillen. Ondanks dat het design heel chic is en je hiermee een echte eyecatcher in huis haalt, is dat niet aan de prijs te zien. De kwaliteit van deze hanglamp is hoog, de prijs laag! Een rosé-kleurige hanglamp geeft meteen een heel decadente look aan een ruimte. Zelfs wanneer dit het enige item is dat je in deze kleur hebt. Overigens is rosé prachtig te combineren met heel veel kleuren. Van donkerblauw, tot groen, zwart, grijs en ook wit. Shop de glazen hanglamp Rose nu snel in een WOONENZO woonwinkel of kijk nog even verder op onze webshop.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 52 cm
Diepte
: 18 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Glazen hanglamp Rose.
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Glazen hanglamp Rose ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.