0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Formula U eettafel

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Formula U eettafel vind je hieronder.
Productomschrijving
Deze mooie natuurlijke eettafel is een echt pareltje in jouw eethoek. Eettafel Formula U is uitgevoerd met een Lamulux bovenblad en industriële metalen poten. Je hebt de keuze uit een zwart of wit onderstel. Lamulux is stijlvol, gebruiksvriendelijke en krasvast. De eettafel is leverbaar in vier mooie, natuurlijke houtkleuren: cloud, natuur, orient en mokka. Het gaat van een lichte houtkleur, naar een donkere. Alle kleuren hebben ‘nerven’, waardoor dit echt hout lijkt. Maar deze eettafel is door de lamulux veel gebruiksvriendelijker en duurzamer. Let op! Bij de afmeting 220 cm wordt de eettafel 100 cm breed. Bekijk ook eens ons assortiment eetkamerstoelen, voor het compleet maken van jouw eethoek.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Gewicht
: 50 kg
Hoogte
: 78 cm
Diepte
: 90 cm
Breedte
: 160/190/220 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.