0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Fluffy sierkussen koper

19.95,-
Productomschrijving
Dit fluffy sierkussen in koper is heel huiselijk en knus. En kan prachtig gecombineerd worden met onze andere fluffy sierkussens. Deze komen in de kleuren grijs, brons en groen. Al deze kleuren staan prachtig met elkaar. Maar je kunt natuurlijk ook meerdere fluffy sierkussens in dezelfde kleur aanschaffen, voor wat meer rust en eenheid in jouw interieur. Het fluffy sierkussen in de kleur koper is de kleurrijkste van het stel. Deze staat prachtig op verschillende kleuren banken, zoals zwart, antraciet, wit, beige en crème. Bekijk alle sierkussens nu in de webshop of woonwinkel en neem ook zeker eens een kijkje bij onze bankstellen.
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Fluffy sierkussen koper.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.