0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Fluffy sierkussen koper

19.95,-
Productomschrijving
Dit fluffy sierkussen in koper is heel huiselijk en knus. En kan prachtig gecombineerd worden met onze andere fluffy sierkussens. Deze komen in de kleuren grijs, brons en groen. Al deze kleuren staan prachtig met elkaar. Maar je kunt natuurlijk ook meerdere fluffy sierkussens in dezelfde kleur aanschaffen, voor wat meer rust en eenheid in jouw interieur. Het fluffy sierkussen in de kleur koper is de kleurrijkste van het stel. Deze staat prachtig op verschillende kleuren banken, zoals zwart, antraciet, wit, beige en crème. Bekijk alle sierkussens nu in de webshop of woonwinkel en neem ook zeker eens een kijkje bij onze bankstellen.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Fluffy sierkussen koper.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.