0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Fluffy sierkussen groen

19.95,-
Productomschrijving
Dit fluffy sierkussen in de kleur groen is neutraal, maar toch chic. En prachtig te combineren met onze andere fluffy sierkussens. Zo hebben wij in onze collectie de kleuren grijs, koper en brons. Vooral de kleuren koper, brons en groen staan enorm chic bij elkaar. De fluffy sierkussens in groen en grijs zorgen voor een wat neutralere en subtielere uitstraling. Dit fluffy sierkussen in de kleur groen past in ieder geval prachtig bij veel soorten en stijlen banken. Shop nu alle sierkussens in de webshop. En ga eens langs bij onze volledig ingerichte woonwinkels.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.