0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Fluffy sierkussen grijs

19.95,-
Productomschrijving
Dit fluffy sierkussen in de kleur grijs is knus, huiselijk en staat prachtig op een donkere bank. Maar ook op een lichte bank is dit sierkussen een echte blikvanger. In onze webshop en in onze woonwinkels vind je alle sierkussens. Je kunt een keuze maken uit vier verschillende kleuren fluffy sierkussens: grijs, groen, koper en brons. Al deze fluffy sierkussens zijn met elkaar te combineren. Of schaf naast dit sierkussen in de kleur grijs, ook andere kussens in de kleur grijs aan. Zo krijg je een mooie combinatie. Shop alle fluffy sierkussens nu in de webwinkel. En bekijk alles ook eens in onze woonwinkels.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Fluffy sierkussen grijs.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.