0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Fluffy sierkussen grijs

19.95,-
Productomschrijving
Dit fluffy sierkussen in de kleur grijs is knus, huiselijk en staat prachtig op een donkere bank. Maar ook op een lichte bank is dit sierkussen een echte blikvanger. In onze webshop en in onze woonwinkels vind je alle sierkussens. Je kunt een keuze maken uit vier verschillende kleuren fluffy sierkussens: grijs, groen, koper en brons. Al deze fluffy sierkussens zijn met elkaar te combineren. Of schaf naast dit sierkussen in de kleur grijs, ook andere kussens in de kleur grijs aan. Zo krijg je een mooie combinatie. Shop alle fluffy sierkussens nu in de webwinkel. En bekijk alles ook eens in onze woonwinkels.
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Fluffy sierkussen grijs.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.