0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Fluffy sierkussen brons

19.95,-
Productomschrijving
Dit fluffy sierkussen in de kleur brons is niet alleen zacht, maar vooral ook heel mooi en elegant. Brons is een kleur die steeds vaker terugkomt in ons interieur. Brons of koper valt namelijk op, zonder dat het een te schreeuwerige kleur is. Met dit kussen zit je dus qua kleur helemaal goed. Maar ook qua materiaal is het een echte musthave. Omdat dit kussen zo fluffy is, kun je er op de bank heerlijk tussen of op gaan liggen. Het oog niet alleen warm, het is ook heel romantisch en huiselijk. Shop deze en onze andere fluffy kussens op de webshop of in een van onze woonwinkels.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.