0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Fitting touwlamp

Productomschrijving
Deze fitting touwlamp in de vorm van een touw is ideaal als je wel íets aan je plafond wil hebben hangen, maar je dat het liefst goedkoop houdt. En je liever wel de rust in huis houdt. Heb jij al een heel arsenaal aan lampen in huis en heb je eigenlijk alleen maar een fitting nodig? Of vind je het juist leuk om van iets niets te maken? Dan is deze fitting touwlamp perfect voor jou. In de vorm van een touw, dus heel stoer en raw. De lamphouder is geschikt voor een E27 lamp. Bekijk al onze lampen in een WOONENZO woonwinkel of shop verder in de webwinkel.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 100 cm
Te bekijken?
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Fitting touwlamp.
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Fitting touwlamp ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.