0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Filament lamp LED 7 - E27 - 4W

31.95,-
Productomschrijving
Een losse filamentlamp is geschikt voor veel soorten lampenkappen en lampen. De filamentlamp 7 verspreidt een warm wit licht, wat zorgt voor een knusse en warme uitstraling in jouw eethoek of woonkamer. Het glas is amber kleurig en heel uniek! Het filament is gekruld. Deze filamentlamp is het beste te combineren met een fittinglamp, die met een draadje aan het plafond wordt gemaakt. Maar ook een open lampenkap is heel geschikt! Zo valt de filamentlamp goed op namelijk. En zo'n lamp verstoppen achter een dichte lampenkap is natuurlijk zonde! Je kunt ook meerdere verschillende filamentlampen combineren, voor een mooi apart effect. Hang daarbij de draden op verschillende hoogtes en jouw stoere lamp is klaar! Bekijk deze lamp in een WOONENZO woonwinkel of in onze webshop. In onze collectie zijn namelijk meerdere filamentlampen verkrijgbaar.

Base E27
Voltage 220
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Lumen
: 760
Diameter
: 12 cm
Kleurweergave
: 80
Watt
: 4
Kleurtemperatuur
: 3000
Hoogte
: 25 cm
Voltage
: 220
Branduren
: 15000
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Filament lamp LED 7 - E27 - 4W ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.